Zoek hotels

Bestemming


Check-in datum


calendar

Check-out datum


calendarTop bestemmingen

Handige Links

Overzicht

Foto's

Hoe te reserveren of annuleren

Hostal Gallardo Vanaf EUR 39,-


Fuencarral, 95. 4º Piso 28004, Madrid, Spanje

Korte Beschrijving

No hotel photo available Hostal Gallardo ligt in het hart van Madrid, op slechts 500m van de Puerta del Sol. Ons historische gebouw uit de 19e eeuw ligt in het Malasaña district, vlakbij veel van de belangrijkste toeristen- en winkelgebieden van de stad. De beroemde Kunststraat met de musea Thyssen, Prado en Reina Sofia ligt op zo'n 20 minuten lopen van het hotel. De metro (Tribunal) en de stadsbushaltes liggen op slechts een paar meter van het hotel.

Aantal kamers: 12.

Beschikbaarheid

Aanvullende informatie

Hotel transfers
Voor goedkope transfers van en naar het hotel, kijk op Taxi2Hotel
Kamerinformatie
Al onze kamers hebben airconditioning/verwarming, een eigen badkamer, TV, radio, kluis, etc...
De omgeving
Hostal Gallardo ligt in het hart van Madrid, op slechts 500m van de Puerta del Sol. Ons historische gebouw uit de 19e eeuw ligt in het Malasaña district, vlakbij veel van de belangrijkste toeristen- en winkelgebieden van de stad. De beroemde Kunststraat met de musea Thyssen, Prado en Reina Sofia ligt op zo'n 20 minuten lopen van het hotel. De metro (Tribunal) en de stadsbushaltes liggen op slechts een paar meter van het hotel. Er is ook een taxiservice beschikbaar vanaf de hotellobby.
Reisinformatie
Taxi
Het duurt per taxi vanaf het Barajas Internacional Airport meestal zo'n 20 minuten om bij het hotel te komen en kost gemiddeld zo'n 25 ? 30 ?, afhankelijk van de verkeersdrukte. Hoewel de meeste taxichauffeurs eerlijke professionals zijn, willen wij u wel graag ervoor waarschuwen dat u soms een extreem hoge rekening gepresenteerd krijgt of naar plekker wordt gebracht waar de chauffeur een commissie voor krijgt. Wij raden u dan ook aan om te vragen om een officiele bon, het kentekennummer te noteren en in sommige gevallen betaling te weigeren. Dit is niet de norm maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Metro:
Madrid heeft een uitstekend metronet dat u direct van en naar het vliegveld kan brengen. Indien u weinig bagage hebt, is het gemakkelijk en goedkoop te gebruiken en dan zal het u minder dan 30 minuten kosten om bij het hotel te komen. Volg op het vliegveld de borden naar de metro, en koop dan een kaartje voor een enkele reis: 1 ? of een 10-ritten kaart: 6,15 ? , uit de machines of aan het loket. Neem vervolgens lijn #8 naar het station Nuevos Ministerios en stap dan over op lijn #10 in de richting van Metro Sur. Stap uit bij de halte Tribunal en dan kunt u het hotel na slechts 50m vinden vanaf een van de 3 uitgangen.

Vanaf de treinstations:
Alle treinstations hebben verbindingen met de metrostations. U moet naar de halte Tribunal met de lijnen #1 of #10. Een kaartje voor een enkele reis kost 1 ?.

Per auto:
Indien u met de auto komt, kunt u uw auto parkeren op een van de 2 parkeerplaatsen dichtbij het hotel. De ene is op het Plaza de Barceló aan de kant van de metrohalte en de andere is op de hoek van de Glorieta de Bilbao en de Fuencarral St. Beide liggen op slechts 50m van het hotel.

Regels van het hotel

Annuleringsvoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden : Bij annulering tot 2 dagen vóór de aankomstdatum
worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Kinderen en extra bedden: Alle kinderen zijn welkom.
Alle kinderen tot 2 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
Alle oudere kinderen of volwassenen betalen EUR 20,00 per persoon per nacht extra bedden inbegrepen.
Maximumaantal extra bedden in een kamer: 1.
Er is geen mogelijkheid voor babybedjes in de kamer.

Aanbetalingsbeleid: er wordt geen aanbetaling in rekening gebracht.

BTW en stads-/toeristenbelasting: BTW is inbegrepen.
Servicekosten zijn inbegrepen.
Stads-/toeristenbelasting is niet van toepassing .

Internet: Draadloos internet is beschikbaar in de kamers (gratis).

Maaltijden: Dit hotel biedt geen eetfaciliteiten.

Parkeren: Geen parkeergelegenheid.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.


Het hotel behoudt zich het recht voor uw creditcard op geldigheid te controleren.
Geaccepteerde creditcards
Visa, Euro/Mastercard, Maestro
Check-in
12:00 uur.
Check-out
12:00 uur.